2009. június 14., vasárnap

JUSTICE HÉT / Szavazás

A Justice életművéről kár tagadni, igencsak megoszlanak a vélemények, hiszen lemezről-lemezre rengeteget változott a zenekar, ezeket a markáns változásokat pedig néha nehéz megemészteni. Sokaknál ki is verték a biztosítékot, mások szemében egy fejlődési pályát járt be a Justice. Vannak, akik kettéválasztják munkásságukat, s arra esküsznek, hogy az elefántos lemez után vállalhatatlan, amit a lemezeken produkáltak, mások szerint minden felvételük zseniális. Én az utóbbiak táborába tartozom, ugyanúgy imádom a Breakout demót vagy a Look Alive kislemezt, mint a későbbi felvételeiket, az Escapades nagylemezt vagy az utolsó Live & Learn anyagukat.
Bizony-bizony, képtelen vagyok egyetlen lemezt is kiemelni diszkográfiájukból, megoldhatatlan feladat számomra. Olyan, mintha azt kérdeznék tőlem, a Straight Ahead vagy a Supertouch/Underdog páros jelent-e többet számomra. (Mikor melyik, éppen milyen hangulatom van...) Talán ti tudtok dönteni! JUSTICE SZAVAZÁS OLDALT!

3 megjegyzés:

  1. Én tudod mire esküszök ha már JUSCITE? A LOUD AND CLEAR-re!

    VálaszTörlés
  2. Na nálad abban biztos is voltam, hogy nem éled az elefánt utáni időszakot!
    Amúgy Loud And Clear tényleg fasza. Azt vágod, hogy a múltkori svéd koncertjük alkalmával eltoltak egy Justice settet?

    VálaszTörlés
  3. Nem, ennyire nem figyelem a bandát, de egy koncerten tuti kikelnék magamból. Amúgy régi justice számokat toltak? Gondolom.

    VálaszTörlés